Metabo Akció – Ezt érdemes átgondolni!

2 gép vásárlása esetén AJÁNDÉK 18V/10Ah AKKUMULÁTOR

A Metabo Hungária Kft. szenzációs akció segítségével szeretné vásárlóival megismertetni világújdonságát, a 10 Ah LiHD akkuegységet. Vásároljon 2021. szeptember 24. és október 31. között a Megatool (Metabo LiHD Partner)-nél 2 db LTX teljesítmény kategóriájú akkumulátoros gépet és november közepéig küldünk Önnek 1 db 10 Ah akkumulátort. 

A Megatoolnál kapható Metabo LTX gépek listája:
https://www.megatool.hu/shop_search.php?search=LTX&filter=525051:Metabo&infinite_page=11

A REGISZTÁRCIÓ MENETE: 

  1. Töltse le a Metabo Applikációt az AppStore vagy GooglePlay áruházból 
  2. Amennyiben még nem tette meg, személyes adatai megadásával hozzon létre saját fiókot. A regisztráció során kötelező minden mező kitöltése és a hírlevél küldésének elfogadása. 
  3. Lépjen be az applikációba 
  4. Válassza ki az országot 
  5. Feltétlenül válassza ki az ön Metabo partnerét, ahol megvásárolta a 18 voltos akkus gépet 
  6. Regisztrálja a terméket Full Garanciára. Ezt megteheti a QR kód beolvasásával, vagy manuálisan gépelve. Javasoljuk a QR kód használatát. XXL regisztrációt nem fogadunk el! 
  7. Töltse fel a számlát – fotó beillesztésével 
  8. Zárja le a regisztrációt

A Metabo Hungária Kft. megismétli szenzációs ajándék 10 Ah akku akcióját, melyben 2 db akkus LTX teljesítmény-kategóriás gép vásárlása után 1 db 10 Ah akkut küld ajándékba azoknak a végfelhasználóknak, akik a promóció feltételei szerint regisztrálták a gépeket. Minden LTX-es gépük benne van akciónkban a most bevezetés alatt álló újdonságaik is.

Az ajándékozás logikája: 2 gép vásárlása esetén 1 akku, de 4 gép esetén 2 akkut adnak, és így tovább. 

A Metabo LTX osztályos gépei a nagyteljesítményű ipari kategória eszközei. Erős motorokkal, intelligens energiamenedzsmenttel, valamint precíz és masszív megoldásokkal segíti a hétköznapjainkat. Az ajándék, az ezekhez a gépekhez kapható legnagyobb teljesítményű akkumulátor, így azzal együtt egy rendkívül nagyteljesítményű és hosszú üzemidejű kéziszerszámokra tehetünk szert! Érdemes kihasználni ezt a ritka lehetőséget!

Metabo Hungaria Kft Megjegyzése:
Fenntartjuk a jogot, hogy logisztikai forrásaink kimerülése esetén az akciót 2021. október 31. előtt befejezzük.
A regisztrációt a vásárlástól számított 4 napon belül tudjuk elfogadni. Gyárilag összeállított szett vásárlása esetén 2 gépenként (LTX) 1 db akkumulátort adunk ajándékba.
Nem szükséges egyszerre, egy kereskedőnél megvásárolni a 2 db gépet – az ajándék feltétele csak az, hogy a fent megadott promóciós határidőn belül a megvásárolt gépeket regisztrálják a MetaboAppon keresztül 

* Az applikáció minden mezőjének kitöltése kötelező (metabo partner kiválasztása, QR kód szkennelése, vagy a gép adatainak kézi hozzáadása /típusszám, gép sorozatszáma/, számla csatolása).
Fontos, ha napközben nem tartózkodik az itt megadott címen, akkor feltétlenül adja meg a telefonszámát is különben nem fogjuk tudni kézbesíteni az ajándékot. 

Exit mobile version